Nuffnang

Sunday, 17 June 2012

Old Castle

Part 2...


okey jom kita sambung cerita kita...

aq pergi istana ni bcoz ade kempen "Raja Kita" so, dalam kempen ni diaorg nak memperkenalkan tradisi raja kita kepada rakyat jelata dan juga pelancong2 asing......

 okey, ini dia setelah 300m berjalan dr pada pintu masuk utama akhirnya kami sampai ke tempat kediaman Agong... aq excited gila la bila nak masuk istana ni... dalam fikiran dh terbayang2 bilik tidur Raja, tepat bersantap, n tandas and so on......

TAPI, kitaorg tak boleh masuk pun dlm rumah diaorg kita org just blh masuk dekat balairung seri jew......
kecewa u all X(

panorama berhadapan dgn balairung seri....

ooo... if I'am a PRINCESS....
okey angan2 mat jening yew u alllsss...

okeh... dat boyzz is my cousin just ignore him hehehehe ok kat blakng sana korang nmpk tak??
hah tu la baju yg dipakai oleh Yg  Di-Pertuan Agong tau...

okeyhh u allzzzss, niey baju wife dia with the crown... OMG!! i love the crown... baju nh di jahit dgn benang bersalut emas tau.... cantik sgt2...


okeyy ni pulak jam Yg Dipertuan Agong tau,,... jenama dia?? Hah seangkatan dgn Tag Heur tau... may b mahal lg kut.... ntah la...

hah yg ni kalau tak ingat la ape nama dia tp ia diperbuat drpd emas u allz 100% golg okeyhh...

okey  yg ni tepak sireh juga 100% drpd emas yew...

okey u allz setakat ni dulu yew,... sorry klau pic x cantik coz I'm only snap it by my phone...

to be continued.........XD




sumber : http://khairulasrol.blogspot.com/2011/08/cara-nak-letak-button-like-facebook-kat_24.html#ixzz1yhy87mt8 Under Creative Commons License: Attribution

1 comment:

Outbound di Malang said...

nice post :)
ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

Nuffnang